snabbis

Hejhej, här blir lite snab update:
Dressyrträningen igår gick super  och efter de fick han bli badad.
Kyris gick super idag, blev ett svettigdressyrpass här med så hon fick en dusch efter. Red ut med Beeche.
Idag har detta gjorts:
vakna
gick en runda
frukost
köra till stallet-->rida
mocka ut box
hem--> sola
rensat ogräs
plockat ur disk, hängt tvätt osv
bakat muffins m jordgubbar
och nu ska ja snart till stallet igen för att grilla med en massa folk, mycket skoj!
Sen efter de ska Beeche hem till Svitzer och stå där resten av veckan. De kommer bli bra gratis-miljö träning för Beeche ;)
fina Kyris :')
Älskar sånna här dagar när man har nått att göra hela tiden! 


Dannes nya ägare

Vi har ju sålt Danne (Danegore) för några veckor sen, vilket va väldigt tråkigt! Kan knappt fatta att jag har ridit och tävlat den lille plutten en gång i tiden! Han va min favorithäst och det var sällan som vi inte fick med oss två pris hem från tävling... Men de roliga får alltid ett slut, tack för flera fantastiska år underbara ponny!

Här är några bilder på Danne och Agnes, de är så söta tillsammans! :')


Dannes klassiker att stå så med bakbenen, hihi






<3

back to home

Hej igen alla! Kom hem igår kväll, red ponnisarna efter de, så blev sen kväll för mig --> orka inte blogga. Och på morronen/förmiddan gick ja en runda på knappt 2 timmar, *stolt*

Jag har haft de bra i helgen, hoppas ni också haft de!

Idag har ja inte hunnit göra så mycket, ääään. Har gått en runda, ätit frukost o sånt och ska nu köra till stallet och rida dressyrpass med Kyris. Ikväll blir de dressyrträning med Beeche och om det blir bra väder så ska ja sola där i mellan!

Love life!


foto: Ida Lundahl

gillar minen, hehe

hej o hopp!

Guten morgen!

Nu ska ja till stallet och rida hästarna, sen blir de hem och packa ---> vidare till Karlsborg!


lite deppig

Har precis varit och tävlat på KM och de gick väl sådär, eller nej de gick bra.

1m, omg. 1: Va dubbelnolla och vann! :)

1m, omg. 2: Hade bara ett hinder kvar, men såklart så steta han emot i höger i nacken och ignorera mig totalt --> oooch "missa" hindret (!) Gaah! Blir så trött, känns som om det är ruta 1 igen när han spänner nacken så... Sen som grädde på moset , så hade vi vunnit om vi inte hade "missat" sista hindret. Så himla typiskt, så det gjorde bara saken ännu värre..

Men jag ska se de från den ljusa sidan, vi var nolla på hinder i båda klasserna, han hade inga tendenser till att titta på hinder eller stanna och han hoppade super språngmässigt :)



ligan.. haha ;)

hissar och dissar


Veredus skor och chaps!
Skorna Soprano: ca 2399 kr
chapsen Duetto: ca 1799 kr

Diss: Ser klumpiga ut, och inte alls snygga till de priset, mmeeeeen funktion kommer för utseende ändå!

Hiss: Verka ha bra funktion, ex sporrhållaren!


bestämt mig

Ska fixa bloggen nu, det är ett MÅSTE!

KM

hallihallå! Nu ska ja snart till stallet och rida ut på Kyris, sen blir de KM på Beeche!

ett framtida köp

kommer att vara Magic Brush! Har läst lite om dem och såhär sa 'Prylbloggen på Hippson':

Nu har jag testat Magic Brush-borstarna, som sagt den senaste snackisen i branschen. Resultatet är att det är en ny favorit i borstlådan. Den lilla piggliknande borsten, har mindre och tätare piggar och är mjukare än på en vanlig "piggborste". Borstarna är faktiskt lite "magic" därför att de är bra till allt och är otroligt effektiva. Det blir grundligt rent, den tar hår, damm, lera och svett på samma gång, jäkligt praktiskt om man som mig vill få en grundlig borst på snabbast möjliga tid. Att hästarna tycker den är skön är naturligtvis också ett stort plus.


149:- 

full rulle

Asså gud va min blogg är tråkig! Måste förbättra den när de gäller bilder på mina hästar, videos, shopping, news osv.. Ska fixa ny design med, gillar inte alls den ja har nu!
Iaf, idag vakna man upp till regn, yeeey! Har laddat upp bilder från olika tävlingar (fb: Björkmans Foto) och ska fortsätta mer med det sen. Nu ska ja äta, sen upp till stallet och rida 2 dressyrpass sen ikv ska ja jobba på Pay and Ride'n på Åsbo pk och fotta.
Btw, det var några som prova Kyra igår och de va jättetrevliga och kändes bäst hitills av de som provat, meeeen tjejen va för lång till Kyris :/ Så det va väldigt tråkigt..




Jag och Beeche i hagen i våras eller nåt

en fråga, ett svar

Vd ska du ha dina hästar där? :) (resultat)
SV: För det är ridläger här, så ska ha mina hästar dem han ist då :)

mentalgrej

Om du har viljan, så har du redan vunnit hälften.

resultat:

tävlade igår med Beeche:

0,90: felfri och en 2a plats :)

1m: 2 ner och ett stop i omh, men blev 6a ändå.


Dagens planer är att några ska komma och kolla på Kyra, sen ska jag hem till Tom Svitzer och kolla läget lite för när ja ska ha Beeche och Kyra där.

lärorikt!

Besöket hos Maria Gretzer var väldigt roligt och inspirerande! Och träning för Svante var likadan, så förhoppningsvis ska ja träna för han fler gånger! Han va ganska lik Jörgen och Marias i tänkandet gällande ridaningen och framför allt hoppningen, att man inte ska krångla till de och INTE hoppa högt alltid.

Vissa är sånna som tycker att om man hoppade ett hinder på 130, så gick träning skit bra medans om de hade hoppat hinder på 80cm, hade de varit en skit träning. För mig är det tecken på att vara okunnig om man anser att höjden är viktigast,


Iaf, det var väldigt väldigt roligt, och hoppas de blir så fler gånger! :D


Beeche ser stolt ut haha.. Fråga mig inte vad jag gör på bilden xd


LOVE LIFE!

Guten Morgen! Idag är det e uuunderbart bra dag!

Nu på morronen ska jag upp och rida 3 hästar, sen ev hinna sola lite efter de om vädret tillåter och vid 2 tiden ska vi åka till Maria Gretzer, wiiie! :D






orättvist?

En kompis sa till mig att på en tävling i Norrland hade ett ekipage blivit 2a placerad med 54% på stor häst. Om man hade haft 54% här i Skåne hade man nog kommit bland de sista.
 Menar med detta att man måste prestera mycket bättre här nere, än längre upp (Norrland) för att få pris. Men sen var de ju dressyr och domarna är som de är, men ni förstår tanken?

Fast det är kanske inte så orättvist ändå, för en 'enkel resa' till en tävling för dem tar nog en timme, medans här i Skåne är det en kvart. Men sen beror de på var man bor såklart också!  


JW sadel






Galet snygg sadel!

Charlies häst & hund


Här är en del av butiken, hade vääääldigt gärna kikat in där nån gång!

Snygga shorts!





från Kingsland

svar på fråga:

När kommer film upp? ;)
SV: kanske till helgen, får se hur ja gör med de ;p

världens under

Världen är så konstig,
Ena sekunden är allt bra, men nästa sekund kan göra allt så fel.
Var precis jätte deppig, men blev väldigt glad nyss!
Världens är allt bra märklig..


.

skit.

home sweet home!

Hej och hallå gott folk! Nu är ja hemma från 3 sköna dagar i Matvik! Har solat, varit ute och powerwalkat, paddlat och solat ännu mer!
Nu ska ja upp till stallet till mina kära ponnisar, har saknat dem under dessa dagarna, tror det är första gången på något år som de vilat 2 dagar i rad mitt i säsongen (!) Aja de förtjäna dem, en tråkig nyhet är att Kyris åker på lördag och även Danne med :'(
Men, men vill man komma vidare måste man släppa taget, så är det...
Och för er som undra hur de gick i Björbäck kommer resultatet här; 
LB: Gick inte så bra,han va grymt tittig, men vi kom runt, dock blev de en rivning, lite tidsfel osv. Men det är bara att fortsätta kämpa med mina bebis, tills han vänje sig och får mer rutin!
För övrigt måste jag säga att Lennart Lindelöw byggde svåra banor, men hade nog varit riktigt rolig att hoppa om Beeche inte varit så tittig.
Aja, nu ska ja dra, ha de bra så länge! :)

hej då

Nu sitter jag här och ska snart upp till stallet och rida Kyris, sen ska ja tävla i Björbäck! Blir två st 1m i dag. Efter de ska ja till Matvik (Blekinge) !! :D

vinst #2


by Björkmans Foto

90: Var nolla, men i omh så låste han sig i högernacken så fick oflyt i några svängar.. :/ Men klockren på hinderna!

1m: Var nolla här med, och red överdrivet i svängarna, men det funkade också mycket bättre och vi vann! :)

Men det bästa idag var nog Pappas filmning i 1m, där han "låtsades" veta vad han prata om när jag red och var speaker typ. Så när jag red mot kombinationen så sa han"Åh då kommer hon här mot trippel-troppel och den klara hon elegant" HAHA! Funderar på att lägga ut den videon, var verkligen rolig att höra! xd

störande

Godmorning, nu sitter ajg här och laddar upp bilder från Ringsjön (fb: Björkmans Foto) och äter frukost. Om ca 45 min är det dax för mig att köra till stallet, ska ju tävla idag. Blir en 90 & 1,00m med Beeche. Bilderna från dagens tävling kommer nog upp ikväll! :)

Btw, måste säga att något jag stör mig på är att folk härmar ens ideér! Visst det är bara kul om vissa gör det, men när sånna människor som man inte gillar eller störa sig på härmar en med saker är det inte kul, för då stör jag mig bara ännu mer på dem, haha!

Iaf tänker inte ta upp med allt de härmat oss med, för då blir de för tydligt vilka de är.. Ajja, ha en bra dag! :)