plans!

"Bara för jag har ett brutet ben, så stoppar de inte mig!"

Imorrn ska jag upp och kolla på den regionala tävlingen i Perstorp, sen vid halv 2 ska jag iväg och kolla på innebandy match på Åby (Sofia ska spela där, min andra lilla syster) och efter det så ska jag och en kompis iväg och käka pizza på kvällen. Så det blir full rulle imorrn, me like! :)
min vita prins!

livet kan förändras på en sekund.

Fast att jag direkt kände att mitt ben va brutet, ställde jag mig upp med panik och min ända tanke var, hur gick de med dig!? Jag såg dig ligga ner och haltade fram till dig...
Love you siss, forever and ever. ♥


För er som kanske inte vet, så blev jag och min lillasyster påkörda av en bil i torsdes, var på väg hem med moppen och en gubbe körde på oss. Precis innan det hände hörde Therese hur jag sa Jävla idiot! till gubben när jag ser att bilen sväng upp mot oss. I ett sånt läge hinner man tänka mycket, hur saker och ting kan förändras så snabbt, hur det skulle bli i framtiden och om vi skulle klara oss eller inte.

Han kör rakt på oss, och vi "flyger"/slängs till andra sidan vägen mot trottoaren. Jag hade/har fruktansvärt ont i foten, men jag är inte den personen som visar sig svag. Så utan tårar ställer jag mig upp, drar upp moppen och går/haltar fram till Therése, sen går jag och tar av mig skon, allt detta gjorde jag med ett brutet ben. Då snackar vi om att ha vilja..
Just nu har jag så blandade känslor...
Jag är så förbannad, ledsen, men samtidigt glad och lycklig!
Mitt år är förstört, jag missar årets bästa tävlingar enligt mig - julahoppningarna och trettonspelen. Och nu när Beeche börja kännas så fin med markarbetet oxå... Så himla tråkigt, och ja som skulle göra massa kul på lovet, nu blir de kryckor i minst 6 veckor till. 

Det som jag är glad över är att det var jag som skada mig och inte Therése och att ja lever, för jag hade tur, en himla tur! 

Livet är konstigt, ena studen stod jag och Josse i ridhuset och planerade, nästa sekund har jag blivit påkörd..
Man ska ta vara på livet, och uppskatta mer och inte ta saker för givet, det är en sak som är säker.
Dressyrnörd

Förra veckan, så hade jag en dressyrvecka! 

På onsdagen var jag och Beeche med på en träningstävling och fick ihop 66.13%! Första gången han gick ed dressyrstaket, men han försökte faktiskt inte hoppa över, lucky me! 

Iaf sen på söndagen så tävla vi dressyr på Åsbo PK och det gick lika bra där! Debuten för Beeche och första dressyrtävling för oss tillsammans, så det va spännande! Vi blev 3:a och fick 65,** %! Så de va extra roligt och lär absolut göras om! :)

ojdå!

De går inte så bra med min uppdatering här på bloggen!


life

suck.

4. Det här är jag bra på

Gör de kort och lätt för mig, de mesta helt enkelt! :)

dagens sanna bild:


min fina Kyramyra!

Här är en video på Kyra och hennes nya ägare! Här hoppar de en clear round på 70 cm och blev nolla, så duktiga! Kan inte sluta kolla på videon!
För er läsare som läst om mig och Kyra och vill följa och se hur hon har de nu, kan kolla på http://lovaans.devote.se
Det är Lovis blogg, och förhoppnings vis lär hon skriva om Kyra och deras äventyr framöver! ♥


Känns konstigt att se henne på film såhär.. Tänk, över 3 år tms med den ponnyn har ja spenderat, och nu finns hon sååå långt borta från mig. Känns konstig, och man kan inte riktigt fatta de ibland , de känns så overkligt.. Tur att hon har de bra iaf! :')