KM - I'm looooose!

KM igår, kan säga att de gick helt galet! Tog de som träning med Beeche och han hade fullkomligt damp, HAHA! Han va den piggaste ponnyn/hästen på hela stället! xd

KYRA:

Kval 1 - 1,00m (LB): Vi var sist ut och satte en dubbelnolla och vann med 4 s snabbare än 2an! Hon e bäst, och ja hade tur på 12an i omh. men fick väl igen den turen sen i förrgår då vi hade otur. Men hade hellre velat bli placerad på Midsommarcupen än KM. Iaf det blev seger där.

Kval 2 - 1,00m (LB): Det gällde att bara va felfri, så kom man till kval 3. Och jag o kyris va sist ut och ja visste om ja va nolla skulle de bli omh mellan mig och isabell annars så kom ja 2a totalt, men strunta i den pressen, för visste att det va stor risk att vi skulle få ett pet, med tanke på att de va FJÄRDE klassen (hoppa LB, LA i förrgår och LB,LB igår) så kom vi fel på komb. typiskt oxå, så ja valde att rida fram ett ist för att ta tillbaka ett (då hade hon int eräckt till och rivit b-hindret), så rev A-hindret där. Men blev 2a ändå i de kvalet för va snabbaste 4 felaren.

sen Blev vi totalt 2:A på hela KM, så e nöjd med henne för hon hade hoppat 2 klasser dagen innan! Blev en blå och gul rosett och 2 blåa.

BEECHE:

Kval 1 - 1,00m (LB): Kan börja med att han hade damp! Han hoppa jättebra i grunden! Iaf mot sista i gr. så va de stora hus under, så ja tryckte på han så han skulle hoppa, så blev de mega hopp o sen skulle man mot komb. (första i omh) kom stort in så rev B-hindret (han fick inte riktigt plats) sen drog han på som satan mot nästa hinder som va räcke så peta de med.

Kval 2 - 1,00m (LB): Va samma sak här, man behövde "bara" va felfri och min dampponny tyckte de va mkt roligare att ha full galopp genom banan och busa. Så de gick inte för bra haha! Vi peta 2, men inte så konstigt när han ska ha sånt tempo och ja kan inte ta i han förmkt för då går såret upp. Men detta va sista gången ja tävla han på vanligt bett, hädan efter ska ja ha ha gummipelham på han.

Grattis till Gisela och isabell!



foto: Josefine Friberg

Mitt citat för dagen blir "Det är vinna, eller försvinna"

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn stövelväska ifrån Kingsland

grattis :)

2010-06-22 @ 12:39:46
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0