uppdateringen är på topp!

funderar på att lägga ner bloggen, har inte tid eller motivation till o skriva..


Iaf, den senaste veckan har ja tränat för Tobias o de gick braa, men är dock lite kluven hur ja ska rida Beeche. För testar en sak med Jörgen, medans Tobias vill ha han mer låg i form o så, men ja tror ja ska köra på Jörgens sätt ett tag, så han sätter under sig och först när han blivit starkare kan ja sträva mot den lite lägre formen.

Sen igår, så åkte Kyra och de va hemskt! De kändes inte alls farligt, tills hon skulle åka. Ja hade sagt innan att jag inte ville va med då, så jag gick iväg en bit. Men de var hemskt, för de va först då man verkligen fatta att hon skulle åka. Som tur är fick hon nog de bästa köparna, så hon får de säkert jättebra och Lovis red henne mjukt och fint, så med lite träning blir de säkert mycket duktiga o Lovis kommer lära sig massssor! :')

Känslan just nu är lite konstig, att bara ha en häst, att inte ha två. Jag har haft två hästar de senaste åren, så är så van vid de. Men nu när jag ridit Beeche så är ja klar, that's it. Samtidigt är det skönt att kunna koncentrera sig på bara en med.


Sen imorrn så är de tävling i Ängelholm, har redan skrivit de tror ja, blir lb, la och ja hoppas verkligen inte han är sån tittig, så vi får börja om på nytt denna säsongen med!


Kommentarer
Postat av: Lovis

Ja man får hoppas att de går bra iaf :D

2011-09-25 @ 18:27:55
URL: http://lovaans.devote.se
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Bloggtävling på bloggen där du kan vinna det supersnygga pannbandet "Rock circle" från Fortis Et Liber. Var gärna med och tävla om detta superfina pannband! Klicka på länken för att komma direkt till tävlingsinlägget: http://stockholmsjenna.myshowroom.se/bloggtavling-vinn-pannbandet-rock-circle-fran-fortis-et-liber/

2011-09-26 @ 18:09:38
URL: http://stockholmsjenna.se
Postat av: Team Nyrk!

Hejsan, super fin blogg du har! :)

Nu har det kommit en ny hästblogg, TEAMNYRK!

Två hästgalna tjejer och deras storhästar, träningar och tävlingar! Följ vårna resa!

Bloglovin eller byta bildlänk kanske? :)



kramar felicia&vendela på T.N.

2011-09-27 @ 20:25:57
URL: http://teamnyrk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0